Specialiteiten

Neem een kijkje in mijn keuken en lees alles over de diensten die ik aanbied.

Neem contact op

Kok aan huis

Ik kan uw vertrouwde keuken, woonkamer of zelfs de tuin voor welke gelegenheid dan ook omtoveren in een uniek ‘eigen’ restaurant.

Alleen maar genieten van de bijzondere gelegenheid en het optimaal bereide en uitgeserveerde menu. In de vertrouwde sfeer van uw eigen huis en een ambiance waarin u zich fijn en op het gemak bij voelt. Kortom, helemaal uw feestje!

Als er tegenwoordig een bedrijfstak is waar het tekort aan enthousiast, vakkundig opgeleid en ervaren medewerkers wordt gevoeld is het wel de horeca.

Ik ben in overleg beschikbaar om bijkomende en vaak tijdrovende klussen als het samenstellen van (nieuwe) menukaarten, de berekening van kostprijzen of het inwerken van personeel uit handen te nemen.

Horeca advies

Demonstraties

Ik kom graag langs om van gedachten te wisselen over mijn ideeën voor een succesvolle marktintroductie van uw (food)product.

Iin opdracht van telers, kwekers, ondernemers,
productontwikkelaars, versleveranciers, reclamebureaus of marketeers ben ik inzetbaar voor deskundig promotie- en (culinair) demonstratiewerk op beurzen en andere professionele presentaties.

Laten we gaan eten!

Druk op de onderstaande knop om contact op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.