Over mij

Hallo, heel hartelijk welkom bij Culivisie, de informatiesite van professioneel thuiskok, horecakenner en ‘culinair avonturier’ Helen van Kuijk. 

Contact

Mijn verhaal

Mijn roots liggen in Zeist, ik ben daar opgegroeid in een gezin van vijf. Omdat mijn ouders een drukke slagerij met cateringservice runde kreeg ik van huis uit al veel ‘lekkere smaak’ mee en kreeg ik in de drukste periodes voor het ouderlijk bedrijf zoals feestdagen en weekenden volop de kans thuis mijn eigen kookkunsten te ontwikkelen.

Dit kokkerellen voor vader, moeder en de andere gezinsleden bleek uiteindelijk de basis voor mijn keuze om na het eerste bijbaantje als pizzabakker met veel enthousiasme en ambitie te starten met een vierjarige koksopleiding. Met dat diploma kon ik professioneel aan de slag ‘achter de kachel’ en dat resulteerde in banen bij uiteenlopende horecabedrijven. Van een Hollands eetcafé tot Franse haute cuisine en van chef de partie tot chef de cuisine….

 

…Inmiddels ben ik mij meer gaan richten op de culinaire advisering en dienstverlening, zowel aan (horeca)bedrijven als het groeiende legertje ‘hobbykoks’. Hiervoor ben ik bijvoorbeeld alweer geruime tijd werkzaam bij de bekende horeca-groothandel Sligro. Daarnaast besloot ik in de loop van 2018 mijn culinaire kennis en ervaring ook aan te bieden aan derden. Als organiserend, adviserend en uitvoerend kok bij u aan huis, maar desgewenst ook in het bedrijf of een andere favoriete locatie. Nogmaals, u bepaalt hoe, wat, waar en wanneer. Al het andere wil ik u graag uit handen nemen. Of het nu gaat om lunches, sit down dinners, lopende proeverijen, tuinfeesten of andere buitenetentjes op locatie? U vraagt, wij draaien.

Neem gewoon eens contact met me op, mij verrast u niet zo gauw! 

Specialiteiten

Neem een kijkje in mijn keuken en lees alles over de diensten die ik aanbied.

Kok aan huis

Lees meer

Horeca advies

Lees meer

Demonstraties

Lees meer

ingredienten

messen en pannen

recepten

kok

Recensies

We hebben Helen van Kuijk in december gevraagd voor een chique diner voor flink wat mensen. Zij heeft bij ons op kantoor, vanuit een heel klein en onpraktisch bedrijfskeukentje, een heerlijk diner
voorgezet. Met luxe hapjes vooraf, gevolgd door vier bijzondere gangen, op een prachtig gedekte tafel. Prettige samenwerking en goed meedenken met hoe en wat wij het in gedachten hadden. Voor
herhaling vatbaar!

Stichting Utrechts Landschap

Laten we gaan eten!

Druk op de onderstaande knop om contact op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.