Horeca Advies

Graag neem ik tijdrovende klussen van jullie over en help ik hierbij.

Maak een reservering

Bespaar tijd

Als er tegenwoordig een bedrijfstak is waar het tekort aan enthousiast, vakkundig opgeleid en ervaren medewerkers steeds pijnlijker wordt gevoeld is het wel de horecabranche.

Om horecabedrijven, in de breedste zin van het woord, op tijdelijke- of projectbasis uit de (personele) brand te helpen of wat druk van de ketel te halen, ben ik in overleg beschikbaar om deze collega’s bijkomende en vaak tijdrovende klussen als het samenstellen van (nieuwe) menukaarten, de berekening van kostprijzen of het inwerken van personeel uit handen te nemen. Met name voor bedrijven zonder chefkok kan het uitbesteden van de menukaart, inclusief het doornemen hiervan met de vaste medewerkers, veel tijd besparen. Om over verrassende variaties, culinaire kwaliteit en vlijmscherpe kostprijzen nog maar te zwijgen.

Menukaart

Hulp nodig bij het bedenken van nieuwe creatieve gerechten voor uw menukaart? We houden rekening met het karakter en imago van uw zaak, gemixt met de laatste foodtrends. Afgestemd op het niveau en bekwaamheid van uw personeel.

Kostprijzen

Naast het ontwikkelen van nieuwe gerechten, kan de berekening van een gezonde kostprijs niet ontbreken. Door gebruik te maken van recepturen gekoppeld aan de inkoopprijzen van uw leveranciers kunnen we tot een passende verkoopprijs komen.

Personeel

Een nieuwe kaart betekent nieuwe gerechten. Daar hoort een inwerkproces bij. Dit proces neem ik
graag van u over, onder andere door het maken van duidelijke recepturen met foto’s en een overzichtelijke productieplanning voor uw kpersoneel.

Laten we gaan eten!

Druk op de onderstaande knop om contact op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.