Horeca Advies

Graag neem ik tijdrovende klussen van jullie over en help ik hierbij.

Maak een reservering

Bespaar tijd

Als er tegenwoordig een bedrijfstak is waar het tekort aan enthousiast, vakkundig opgeleid en ervaren medewerkers steeds pijnlijker wordt gevoeld is het wel de horecabranche.

Om horecabedrijven, in de breedste zin van het woord, op tijdelijke- of projectbasis uit de (personele) brand te helpen of wat druk van de ketel te halen, ben ik in overleg beschikbaar om deze collega’s bijkomende en vaak tijdrovende klussen als het samenstellen van (nieuwe) menukaarten, de berekening van kostprijzen of het inwerken van personeel uit handen te nemen. Met name voor bedrijven zonder chefkok kan het uitbesteden van de menukaart, inclusief het doornemen hiervan met de vaste medewerkers, veel tijd besparen. Om over verrassende variaties, culinaire kwaliteit en vlijmscherpe kostprijzen nog maar te zwijgen.

Menukaart

Hulp nodig bij het bedenken van nieuwe gerechten voor uw menukaart ? Wij houden rekening met het karakter van uw zaak en de laatste foodtrends. Afgestemd op het niveau van uw keukenbrigade.

Kostprijzen

Bij het samenstellen van gerechten hoort natuurlijk ook een gezonde kostprijs. Door recepturen te
koppelen aan de inkoopprijzen van uw leveranciers komen we tot een rendabele verkoopprijs.

Personeel

Aan een nieuwe menukaart met andere gerechten moet uw personeel wennen. Dit inwerken nemen wij graag van u over. Met duidelijke recepturen, foto’s en een overzichtelijke productieplanning.

Laten we gaan eten!

Druk op de onderstaande knop om contact op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.